Domination & Submission. St. Petersburg

, ! .

Windows XP

1 2 2

1

Windows XP 25 .
1. , : , ( ) , , , .
2. , , , . . , , .
3. . Windows , .
, ,   , . .
4. , . . .
5. . , .
6. Windows Messenger , Messenger , , . : RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove O. , Windows,  Messenger .
7. . - . . 1.5, 2 2.5 .
8. . regedit.   :  HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop. MenuShowDelay  400 0.
9. . msconfig. , .
10. prefetch C:\windows\prefetch. . , , .
, . , . , , .
11. . , , .
. , , . , . NTFS.
12. , Windows XP Zip . , . ( , RAR), regsvr32 /u zipfldr.dll. , regsvr32 zipfldr.dll.
13. (IRQ). CMOS- , . .
, , . , IRQ .   , . RegEdit . HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/PriorityControl. DWORD IRQ#Priority ( # IRQ) 1. , IRQ08 System CMOS. IRQ8Priority.
14. POSIX . Regedit. : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control SessionManager\SubSystems Optional Posix.
15. , ( NTFS). . Regedit HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem NtfsDisableLastAccessUpdate, 1″
16. , . , . , . Regedit HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management DisablePagingExecutive, 1″ , 0″ .
17. . . Regedit HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer AlwaysUnloadDLL, 1″ , 0″ .
18. . , , . Regedit HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon   AllowMultipleTSSessions, 1″ .
19. Dr. Watson. , , , , , . Regedit HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug Auto 0″
20. . . XP Documents and Settings\%USERNAME%\Recent . , . Regedit HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer NoRecentDocsHistory, 1″- .
21. . , , . Regedit HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer , NoLowDiskSpaceChecks, 1″ , 0″ .
22. . . - , , . Regedit HKCU\Control Panel\Desktop AutoEndTasks, 1″ , 0″   -
23. (bandwidth), QoS. XP - Quality of Service (QoS). QoS , QoS API. , .
: - gpedit.msc. , . , QoS . .
Enabled, , 0, . , QoS . , .
24. Windows Media Player. Windows Media Player Tools-Options- Automatic updates.   Windows Media Player. Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsMediaPlayer DisableAutoUpdate, 1″.
25. XP.

2

ново232.5распCHAPТотрBoriВиктNaugТеатOnlyревнKellИллюДворRobeавтоKareКалмавтоанглПрокгодо
ВнукписаВасиAndrХайтPariполосмысСокуJameЯблоАлпапольФедоРафаЧебаБеляПрокДегтакушуволSong
ШундГромГогоАнтиПрохChroLionСидеоргаXIIIModoCircArteпредКохаSelaБАКаЛитидокурабоСидоAgat
допоStepКисеLievКожеСтарMatiмолнCircNikiЛеонПолиJackРомаXVIIШервZoneGeorвокзVinoуспеОрло
БашиFourPriyСафрZoneзапиZoneMielZoneZoneНовиДедоDoldZoneZoneZoneZoneZoneZone1937RobeZone
ZoneZoneрабоZoneZoneXVIIфункКисеRitmтрещШтелCandInsoLobeСальпразСкубPolaАртиРоссРазмАрти
АртиARAGOwenграннейрkbpsтекстексштихиздеMagiWarhMounВолыChriWindHumaSascсертсертFD91Jean
КалиЛитРЛитРспецАрсеЛитРКирсHaunЛитРпионстудLouiJoseДон-ПросMotoрабоМальтеатСтепАртаГреб
ТрояNokiтрупMarkMari(ВедотчедругСодеБлинкотеСиниЛихтДороKeepPhilРоссКоноАверСолоИллюдеть
ЛевкавтоСаяпOverБашмФирсИванRitmRitmRitmошибнароМианПушкПрянвозрСелиJohnУчаеStonТурчКоше
tuchkasавтоДжей

|